top of page

El projecte

Amor a la terra, la salut i el benestar

El nostre  projecte sorgeix de l'amor a un territori familiar i de la necessitat de donar-li vida i compartir-lo amb els altres. Hem rehabilitat la Masia Casavella respectant l'estil rural i esforçant-nos el màxim perquè  no falti ni el mínim detall.
 

La nostra casa té totes les comoditats que necessites, modernitat i estil rústic perquè puguis connectar amb la vida a pagès sense renunciar a res.

​​

Amb una filosofia de salut i benestar també t'oferim l'opció de poder gaudir de diferents teràpies individuals i grupals i d'un espai on fer activitats i tallers.

​​

Vine a desconnectar de la teva rutina diària i a gaudir d'unes esplèndides vistes en contacte amb la naturalesa. Podràs fer senderisme i descobrir espais meravellosos de la Plana de Vic i el Voltreganès. A 10 minuts en cotxe de Vic i a 15 minuts de Ripoll prepara't per assistir als esdeveniments més populars que t'ofereix la Catalunya rural amb més encant.

Un somni fet realitat

La força i la perseverança ens han portat finalment a poder obrir les portes de La Casavella el dia de St. Joan del 2019. Un projecte teixit al llarg de molts anys. Vam començar la rehabilitació de la casa el gener del 2018. Fruit de les ganes de recuperar vells espais amb una filosofia de fer les coses de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient. La rehabilitació s'ha fet amb materials biològicament sostenibles i hem apostat per l'aerotèrmia com a energia renovable que t'escalfarà a l'hivern i et refrescarà a l'estiu.

​​

bottom of page